Пролонгація кредиту – що це

Пролонгація – швидке вирішення раптової проблеми. Якщо раптово виникає ситуація, коли немає можливості своєчасно повернути кредит, на допомогу приходить така додаткова послуга, як пролонгація. Пролонгація – це подовження строку договору по кредиту. Якщо кредит пролонгується в останній день дії договору, то зазвичай подовжити строк можна на максимальну кількість днів. Частіше за все максимальний строк становить 29 днів. Треба зауважити, що послуга пролонгації існує не в усіх небанківських установах і треба заздалегідь уточнювати цю інформацію до того, як планується брати позику.

Що таке пролонгація

Точно, скільки коштує пролонгаця, також треба уточнювати. Зробити це можна у правилах на сайті кредитного сервісу чи прочитати інформацію в особистому кабінеті. Також можна подзвонити по контактним даним сервісу, щоб дізнатися будь яку інформацію про те, що таке пролонгація. Послугою пролонгації можливо скористатися тільки через особистий кабінет (при оплаті через касу банку та термінал послуга не доступна). Як правило, щоб скористатися послугою та подовжити строки по кредиту, потрібно буде сплатити всі нараховані відсотки за попередні дні користування кредитом. Тому дуже важливо розуміти, як працює пролонгація.

Пролонгація для кредиту онлайн – що це таке

Послуга пролонгації кредиту дозволяє переносити дату погашення кредиту без нарахування пені та негативних змін у кредитній історії. Таким чином, людина при неможливості своєчасно повернути гроші, має можливість позитивно вирішити проблему та не псувати свою кредитну історію. Щоб скористатися услугою пролонгації на кредит онлайн, рекомендовано ураховувати такі фактори:

  • вирішити, на скільки днів потрібно пролонгувати кредит (при пролонгуванні кредиту в останній день договору можна буде скористатися можливістю подовження строку на максимальну кількість днів);
  • погасити нараховані проценти чи пеню, якщо вона є;
  • сплатити необхідну суму в залежності від бажаної кількості днів пролонгації.

Так, зважуючи всі нюанси, можна вигідно користуватися швидкими кредитами без зайвого напруження. Завжди рекомендується завчасно уважно читати всі правила сервісу, в якому планується брати кредит. До того ж, усі правила у сучасних небанківських кредитних організаціях максимально доступні та прозорі.

Скільки коштує пролонгація на кредит

Вартість пролонгації – це та сума, що вираховується з відсотків по кредиту, що вже були нараховані за попередній період користування. Також позика має пропорціональне відношення щодо пролонгації та кількості днів, на яку клієнт бажає подовжити користування кредитними грошима. Послугою пролонгації має можливість скористатися будь який клієнт сервісу, якщо ця послуга надається компанією. Але є винятки і послуга пролонгації може бути не доступна для тих, хто допустив прострочення по кредиту на строк від 30 днів і більше. Додаткову інформацію завжди можна уточнити у менеджерів кредитного сервісу. Також не зайвим буде прочитати інформацію щодо швидких кредитів.

Пролонгація – які умови діють в період подовження кредиту

В період пролонгації по кредиту діють стандартні умови, на яких відбувалося заключення договору. На відміну від прострочення, на момент пролонгації не будуть нараховуватися жодні штрафні санкції. Саме тому пролонгація є оптимальним вирішенням проблеми з неможливістю своєчасного повернення кредиту. Це добра можливість виконувати свої зобов’язання перед компанією та мати завжи гарну кредитну історію.

Умови пролонгації

Для постійних та відповідальних клієнтів у небанківських компаніях кредитних послуг завжди діють лояльні умови та є можливість брати навіть значні суми грошей за лічені хвилини. До того ж більшість кредитних компаній надають можливість користуватися послугою пролонгація будь яку необхідну клієнтові кількість разів. Усе що необхідно – своєчасно подовжувати кредит та відповідально сплачувати відсотки за дні, коли відбувалося користування кредитними грошима.

Якщо своєчасно не виплачувати кредит та не подовжувати його, буде відбуватися нарахування пені за кожен день. Пролонгація оформлюється ще у момент дії договору, хоча би в останні дні, коли людина вже розуміє, що є ризик не виплатити кредит до моменту закінчення дії договору. Якщо людина спеціально вклоняється від своїх зобов’язань по кредиту, її данні можуть бути передані до кредитних бюро і це дуже негативно відобразиться на кредитній історії. Потім буде майже неможливо отримати кредит у разі потреби чи будуть видавати гроші під дуже високі відсоткові ставки.

Коментарі (0)
Залишити коментар

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.